Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

Η εταιρία «Ι. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.», μετά την ίδρυσή της το 1988 από τον Ιωάννη Κασιμάτη ο οποίος είχε μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο των πετρελαιοειδών, ακολούθησε μια έντονη αναπτυξιακή πορεία με σωστή και αποτελεσματική οργάνωση και σήμερα δραστηριοποιείται με επιτυχία στους εξής τομείς πετρελαιοειδών προϊόντων :

Ως αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας στην Ελλάδα των λιπαντικών προϊόντων της ΕΝΙ στους τομείς Automotive, motorcycle & industrial.

Στην εν λόγω δραστηριότητα, η εταιρία έχει επιτύχει να οργανώσει και να διαθέτει ένα αξιόλογο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει όλη την Ελλάδα. Με το direct sales force των πωλητών της και τους 12 sub distributors που διαθέτει εξυπηρετεί πάνω από 1.500 πελάτες , ενώ οι πωλήσεις της ξεπερνούν ετησίως τα 1.500.000 λίτρα. Επίσης κατά καιρούς έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με σημαντικούς πελάτες στον εν λόγω τομέα ( JOHN DEER στον αγροτικό τομέα, ΕΛΒΑΛ στον βιομηχανικό τομέα , HONDA και PIAGGIO GROUP στον τομέα των μοτοσυκλετών.

Η εταιρία δραστηριοποιείται επίσης με μεγάλη επιτυχία στον τομέα εφοδιασμού πλοίων στα κυριότερα λιμάνια του κόσμου με λιπαντικά ναυτιλίας, μέσω του διεθνούς δικτύου διανομής της ΕΝΙ. Στον συγκεκριμένο τομέα η εταιρία ως exclusive distributor για τα λιπαντικά ναυτιλίας στους Ελληνες πλοιοκτήτες δημιούργησε εκ του μηδενός μια νέα δραστηριότητα για την ENI, με αποτέλεσμα να διαθέτει σήμερα πάνω από 30 σημαντικούς πελάτες (ελληνικές ναυτιλιακές πλοιοκτήτριες εταιρίες και traders) και να διακινεί πάνω από 4.000.000 λίτρα marine lubricants.

Στοχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και υψηλού επιπέδου προιόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Μάθετε περισσότερα για την ENI

Η ENI σε όλο τον κόσμο μέσα από το eni.com
0%
SATISFACTION
0
Products
0
WORKING HOURS
0
ENI CLIENTS